Reçber Kombi Servisi

Wiki Article

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve uzman kadromuz ile kombi servisi hizmetinde fark yaratıyoruz.

Kombi bakımı,petek temizliği,elektrik işleri itina ile yapılıp müşteri isteğine göre ilaçlı veya ilaçsız temizlik yapılabilir seven/24 hizmet

Kombi her bir arıza durumunda resetlenmemelidir. Bazen kullanıcılar sıcak su almadığında, petekler ısınmadığında ya da cihaz farklı arızalar verdiğinde kombisini resetler. Bu cihazın düzeleceği anlamına gelmez.

Kış aylarında evlerimizi ısıtan kombiler, düzenli bakım ve temizlik gerektiren karmaşık sistemlerdir. 

Buna bağlı olarak kombide arıza çıkma ihtimali de ciddi oranda artmaktadır. Sonuç olarak; petek temizliği yaptırıldığında hem doğalgaz faturaları düşmekte hem de kombi tamir masrafları azalmaktadır.

Bu açıdan da önerilen resetleme uygulamasının işe yaramadığı arıza durumlarında servis desteğinin alınmasıdır.

Kombi servisi, kombinin düzenli olarak kontrol edilmesini ve bakımının yapılmasını içerir. Bu hizmetin başlıca avantajları şunlardır:

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the very best YouTube encounter and our most current functions. kombi servisi Find out more

Kombi bakımı kesinlikle yetkili servisler tarafından yapılmalıdır. Kullanıcıların gelişigüzel yöntemlerle kombi servisi kombiyi temizleme ya da bakım yapma girişimleri hayati tehlikeler dahi doğurabilir.

Yetkisiz servislerin kombi bakımı veya tamiri konusunda deneyimsiz olması, ciddi riskler doğurabilir. Bu tür servisler, orijinal olmayan yedek parçalar kullanabilir reçber kombi servisi ya da sorunla ilgili yanlış teşhis koyabilirler.

Uzun reçber kombi servisi yıllar kullanılan elektronik eşya olduğu için zamanla yıpranırlar. Elektronik veya mekanik arıza verebilirler. Evinizdeki cihaz ehliyetli teknik servis ekipleri tarafından kontrol edilip temizliği yapılmalıdır.

Resetleme işlemi arızada olan kombiye en fazla 3 kez yapılır. 3 resetleme işlemi sonrasında sorun düzelmez ve arıza devam eder ise muhakkak servis gardenımı alınmalıdır.

Gelişmiş temizlik ve dezenfeksiyon tekniklerimizle, kombinizin en iyi performansı sunmasını sağlarız.

Kombi servisi alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Öncelikle, reçber kombi servisi servis alacağınız firmanın yetkili ve sertifikalı olup olmadığını kontrol etmek gerekir.

Anadolu Yakası kombi servisi, teknik bilgi sahibi uzman teknikerler tarafından yapılması gereken bir iştir. Kombiler yanıcı ve patlayıcı gazlar ile çalışan cihazlardır. Bundan dolayı kombiye bilgisiz kişilerin müdahale etmesi ciddi güvenlik riskleri oluşturur.

Report this wiki page